ebook cover header

                                                                        

suatu rahsia yang patut anda tahu.........

Ketahui Bagaimana Anda Mampu Menghasilkan eBook Cover Yang Professional Dalam Masa 30 Minit Dari Sekarang Dan Mampu Meningkatkan Jualan Anda Sehingga %500...

Anda Akan Mengetahui Bagaimana Menghasilkan Cover eBook Yang Menarik Dan Professional Dengan Sistem yang Mudah Dan Berkesan...Semudah Drag & Drop!...Dijamin!

 

 

Sebentar bersama Ariff Mustaffa

Tarikh:
Kepada:
Rakan-Rakan Internet Marketing

 

 

 

 

 

eCover Yang kelihatan professional mampu meningkatkan Jualan anda sehingga 200 -500 %

 

Ramai pakar-pakar internet marketing mengakui bahawa grafik terutamanya ebook cover mampu meningkatkan trafik dan jualan sesuatu produk.

 

Ok! mari  lihat ebook cover di bawah..

 

                            Cover 1

 

                                  Cover 2

 

Kedua-dua design cover di atas adalah sama tetapi bentuknya adalah jauh berbeza. Kalau di suruh memilih yang mana lebih menarik untuk dibeli, tentu anda sendiri ada jawapannya..

 

 

 

"According to retail experts, (3D) is seen as one of the most promising ways to convert online browsers to buyers. 'If you get them past the point where they need to see a product in person, they're much more likely to buy,' according to the VP of an ecommerce market research company."

- CNN.com, "3-D Images Help Entice
  'Net Shoppers to Buy"

 

 

 

 

Belanja Ratusan Ringgit..

Tidak hairan la ramai di antara internet marketer sanggup berbelanja ratusan ringgit semata-mata mengupah graphic designer untuk menghasilkan ecover yang menarik untuk produk mereka.

 

Bagi yang dah lama dalam internet marketing, mereka tentunya sudah sedar akan pentingnya ecover yang menarik, tetapi bagi yang baru (newbie) mereka masih lagi tidak sedar bahawa ecover yang menarik adalah salah satu elemen penting dalam menentukan kejayaan perniagaan online mereka.

 

Saya di sini bukanlah ingin menerangkan dengan lebih lanjut tentang pentingnya grafik ini kerana perkara ini sudah banyak diperbincangkan dan ia memangnya sesuatu yang memang wajib ada untuk berjaya dalam internet marketing ini. Saya ada sesuatu yang menarik untuk anda...

 

 

 

...Memperkenalkan Pakej Lengkap 'eBook Cover Ajaib' Penyelesaian Terbaik Untuk Menghasilkan eBook Cover Yang Professional Dengan Mudah

 

 

Bernilai RM 167

ebook cover combo design

 

Note: Produk ini dalam bentuk digital dan ia memerlukan perisian Adobe Photoshop.

Produk ini terdiri daripada beberapa komponen seperti template background, teks tajuk, tagline, spine, clipart, script dan video tutorial lengkap untuk menghasilkan objek 3D. Dengan semua komponen ini dapat membantu anda menghasilkan design ebook cover dengan lebih mudah dah cepat. Di bawah ini disenaraikan dengan terperinci tentang setiap komponen tersebut.

 

Komponen 1: Background Template

Pelbagai koleksi design background menarik dan professional untuk anda pilih. Setiap design disertakan dengan beberapa warna pilihan.

 

 

 

Komponen 2: Text Design Untuk Tajuk

Kesemua design ini telah dilengkapkan dengan sytle dan effect, anda cuma perlu pilih dan ubah kepada tajuk ecover anda.

 

 

 

Komponen 3: Text Design Untuk Tajuk Tepi (Spine)

Kesemua design ini telah dilengkapkan dengan sytle dan effect, anda cuma perlu pilih dan ubah kepada tajuk ecover anda.

 

 

 

Komponen 4: Text Design Untuk Tagline & Nama Website

Kesemua design ini telah dilengkapkan dengan sytle dan effect, anda cuma perlu pilih dan ubah kepada tajuk ecover anda.

 

 

 

Komponen 5: Line, Bar

Line dan bar digunakan untuk membuatkan design ebook cover lebih nampak menarik.

 

 

 

Komponen 6: Clipart (Seals, badges)

Clipart digunakan sebagai aksesori kepada ebook cover dan mampu menarik perhatian pembeli.

 

 

 

Komponen 7: Script Menukarkan 2D kepada 3D

Script ini digunakan design ebook cover anda kepada 3D dengan hanya 1 klik sahaja.

 

 

 

       

 

Komponen 8: Video Tutorial Pelengkap

 

ebook cover all

 

Video Tutorial # 1 

Cara Mudah Menghasilkan eBook Cover. (10:51Minit)

  • Cara berkesan menghasilkan ebook cover dengan menggunakan teknik eBookCoverAjaib.
  • Teknik 'save' imej ecover yang betul untuk website, supaya website anda tidak lembab semasa loading walaupun mempunyai imej yang banyak.
  • dan banyak lagi

 

 

 

Video Tutorial # 2 

Cara Mudah Menggabungkan Pelbagai eCover. (14:50 Minit)

  • Rahsia saya menggabungkan pelbagai ecover dengan mudah akan ditunjukkan step-by-step dalam video ini, tidak kira berapa atau apa jenis pun bentuk cover anda.
  • Teknik mudah membuat resize imej, dan banyak lagi...

 

 

 

Video Tutorial # 3 

Teknik Membuang Background Imej Dengan Mudah & Kemas. (20:31Minit)

  • 3 live demo membuang background imej kemas & teliti, saya akan tunjukkan caranya dengan detail walaupun anda tidak pernah menggunakan photoshop.
  • Teknik mudah membuat imej touch-up..100% perfect
  • Cara membuang background yang berserabut atau apa saja background, dan banyak lagi...

 

 

 

Untuk lebih jelas lagi lihat video bagaimana mudahnya menggunakan produk ini untuk menghasilkan ebook cover...

 

Note: Klik pada gambar tersebut, window baru akan terpapar

 

 

Tak jelas lagi..? lihat contoh ebook cover yang hasilkan dengan sistem 'eBookCoverAjaib' ini...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jimat Masa dan Duit...

Kenapa anda mengambil masa yang lama untuk menghasilkan ebook cover? gunakan produk ini dan anda mampu menghasilkan cover yg menarik dan professional. Anda juga dapat menjimatkan wang dari mengupah graphic designer.

 

 

 

 

Saya Tiada Photoshop...

Produk menarik ini memerlukan Adobe Photoshop, anda tidak mempuyai photoshop? jangan bimbang saya akan tunjukkan di mana anda boleh dapatkan software ini dan bagaimana menggunakannya.

 

 

 

 

 

 

 

Bukan itu Saja...

...Anda Juga Akan Mendapat

Bonus Hebat Di Bawah.

(hanya untuk tempoh terhad,

saya akan tarik bonus ini bila-bila masa saja)

 

 

 

 

Bonus #1

Ready To Go Template - Bernilai RM 467

        

   

Ini adalah bonus terpenting dalam pakej produk eBookCoverAjaib. Ramai yang membeli produk ini tidak tahu design cover, jadi saya sertakan dengan beberapa template design ebook.

Bonus ini merupakan design sebenar dalam photoshop. Anda cuma perlu ubah beberapa bahagian seperti tajuk ebook dan sub title mengikut citarasa anda sendiri dan kemudian tukarkannya menjadi model 3D. Saya juga akan menyertakan video tutorial untuk menggunakan design ini.

 

 

Klik di sini untuk melihat paparan penuh keseluruhan design template ini

 

 

                           

PSD Included       Video Tutorial Included

 

 

 

     
 

Bonus #2

CD  eCover - Bernilai RM 97

Anda hanya perlu ubah text dibahagian CD cover ini mengikut keperluan anda dan ia siap sedia untuk digunakan di website anda. Ia didatangkan dalam format photoshop (PSD).

 

     
 

Bonus #3

DVD eCover - Bernilai RM 97

Anda hanya perlu ubah text dibahagian DVD cover ini mengikut keperluan anda dan ia siap sedia untuk digunakan di website anda. Ia didatangkan dalam format photoshop (PSD).

 

 

 

Bonus #4 

Koleksi Design Ebook - Bernilai RM 67

 

Ini merupakan koleksi pelbagai design ebook yang menarik dan professional daripada beberapa graphic designer. Anda boleh gunakan sebagai contoh semasa membuat nanti.

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Bonus #5 

Website Color Scheme Generator - Bernilai USD 57

 

Dengan produk ini anda dapat menghasilkan color skim untuk website/design grafik anda dengan mudah, ia akan menghasilkan tone-tone warna yang sesuai bagi membolehkan website anda kelihatan lebih professional lagi dengan warna yang sesuai. Lihat contoh di bawah.

     

 

 

 

 

 

 

 

Mari Kita Lihat Apa Kata Mereka Yang Dah Menggunakan Produk Menarik Ni...

 

 

 

 

 

“Dah lama Saya Perlukan” 

 


Dah lama saya perlukan produk macam ni! memang saya suka sangat bila dapat buat sendiri cover ebook.

 

~Adi
 

  

 

 

 

 

“Tak Tahu Nak Design” 

 


Saya memang dah ada action script untuk buat cover ni, beli ngan orang putih tapi masih tak lengkap sebab saya tak tahu nak design sendiri cover tu. Tapi bila tengok website ni beri sekali template cover terus je saya beli. Saya suka dengan template tu

 

~Mahathir
 

  

 

 

 

 

“Macam Apa Ntah” 

 


Saya penah guna software lain untuk buat sendiri cover book, memang jadi tapi tak berapa real la..kadang-kadang macam apa ntah. Bila bro Ariff bagi try cara wat cover guna action script, memang mudah la..saya galakkan sesapa yg nak buat cover sendiri cuba produk ni..

 

~Boboy
 

  

 

 

 

 

“Teringin Nak Wat Cover” 

 


Terus-terang cakap memang saya tak pandai grafik, dan terus-terang cakap dah lama saya teringin sangat nak wat cover ebook sendiri...bila cuba produk ni puas hati saya dapat wat sendiri cover..senang jer guna dia..tapi kalau saya pandai grafik lagi power cover tu..lepas ni ingat nak belajar grafik lagi bagi dia power sikit..

 

~Ajib
 

  

 

 

   
   

Nanti..!!! Bukan Itu Saja...

 

...2 Lagi Bonus Istimewa Jika

Anda Bertindak Sekarang

Saya sangat menghargai anda yang pantas bertindak dengan membuat pembelian sekarang atau sebelum pukul 12:00 tengah malam .

 

 

Bonus Istimewa #1: Script untuk menghasilkan eBox Cover - Bernilai RM167
  Produk eBookCoverAjaib hanya boleh menghasilkan cover ebook. Dengan hadiah bonus ini pula anda boleh menghasilkan eBox Cover. Lihat gambar di sebelah untuk contoh eBox Cover.

P.S: Ini merupakan script terhangat, ramai yang bertanya bagaimana nak hasilkan eBox. Dengan script ini anda mampu hasilkan eBox dengan mudah dan professional.

Bonus Istimewa #2: Script untuk menghasilkan eZine Cover - Bernilai RM47

 

Dengan script ini pula anda boleh menghasilkan cover ezine. Lihat gambar di sebelah untuk contoh eZine Cover.

P.S: sekali lagi saya ingatkan bonus istimewa ini hanya untuk anda yang bertindak sekarang, saya boleh mengesan bila anda masuk ke website ini dan bila anda membuat pembelian. Bonus ini adalah berbeza dengan bonus di atas. Anda mungkin mendapat bonus di atas tetapi mungkin tidak mendapat bonus istimewa ini.

 

 

 

 

 

...Saya Memang Minat... Tapi Tak Mampu la Nak Bayar RM167..Takde Diskaun Ke?

 

Saya tahu ramai yang tak mampu nak beli dengan harga tu. Untuk tempoh terhad saya berikan harga istimewa untuk anda yang bertindak pantas. Sila promosi di bawah ini.

 

 

Tarikh Harga Baki
Istimewa untuk 10 orang  RM50 habis
Untuk 50 31 15 Pertama   RM 67 habis
Untuk 50 35 5 Kedua   RM 77  habis
Untuk 50 47 21 Ketiga   RM 87 habis
Untuk 50 4 Keempat   RM 97 tinggal lagi 4 sahaja
Promosi Tamat   RM 167 -

 

 

 

 

 

 

 

 

YA! - Saya Ingin Memiliki Pakej Lengkap 'eBook Cover Ajaib' ini !

  • Saya ingin menghasilkan ebook cover yang menarik dan professional dengan menggunakan produk ini.

ebook cover all small

Hanya RM167
RM97.00
(Untuk Tempoh Promosi)

klik di sini untuk membuat pembelian

adsense, google adsense tips adsense, google adsense tips

 

 

 

P.S: Ingat...harga promosi RM97  cuma tinggal untuk 50 4 orang sahaja. Harga seterusnya ialah RM67 RM77 RM87 RM97 RM167. Jangan lepaskan peluang ini. Dapatkan sekarang.

 

P.P.S: Jangan lepaskan peluang memiliki 2 bonus istimewa yang saya berikan. Ianya hanya untuk anda yang membuat pembelian sebelum pukul 12:00 tengah malam . Rebut sekarang.

 

P.P.P.S: Jangan lupa...bonus untuk template design ebook cover(bonus #1)bernilai RM467 sangat terhad...Saya tidak mahu terlalu ramai orang memiliki design ebook cover ini. Tempah sekarang

 

 

Ada Soalan? Sila rujuk F.A.Q di sini

 

 

© eBookCoverAjaib.com

Earnings Disclaimer

EVERY EFFORT HAS BEEN MADE TO ACCURATELY REPRESENT THIS PRODUCT AND IT'S POTENTIAL. EVEN THOUGH THIS INDUSTRY IS ONE OF THE FEW WHERE ONE CAN WRITE THEIR OWN CHECK IN TERMS OF EARNINGS, THERE IS NO GUARANTEE THAT YOU WILL EARN ANY MONEY USING THE TECHNIQUES AND IDEAS IN THESE MATERIALS. EXAMPLES IN THESE MATERIALS ARE NOT TO BE INTERPRETED AS A PROMISE OR GUARANTEE OF EARNINGS. EARNING POTENTIAL IS ENTIRELY DEPENDENT ON THE PERSON USING OUR PRODUCT, IDEAS AND TECHNIQUES. WE DO NOT PURPORT THIS AS A “GET RICH SCHEME.”

YOUR LEVEL OF SUCCESS IN ATTAINING THE RESULTS CLAIMED IN OUR MATERIALS DEPENDS ON THE TIME YOU DEVOTE TO THE PROGRAM, IDEAS AND TECHNIQUES MENTIONED, YOUR FINANCES, KNOWLEDGE AND VARIOUS SKILLS. SINCE THESE FACTORS DIFFER ACCORDING TO INDIVIDUALS, WE CANNOT GUARANTEE YOUR SUCCESS OR INCOME LEVEL. NOR ARE WE RESPONSIBLE FOR ANY OF YOUR ACTIONS.

ANY AND ALL FORWARD LOOKING STATEMENTS HERE OR ON ANY OF OUR SALES MATERIAL ARE INTENDED TO EXPRESS OUR OPINION OF EARNINGS POTENTIAL. MANY FACTORS WILL BE IMPORTANT IN DETERMINING YOUR ACTUAL RESULTS AND NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE RESULTS SIMILAR TO OURS OR ANYBODY ELSE'S, IN FACT NO GUARANTEES ARE MADE THAT YOU WILL ACHIEVE ANY RESULTS FROM OUR IDEAS AND TECHNIQUES IN OUR MATERIAL.

 

 

 

ebook cover footer